Wat cliënten zeggen

Onze cliënten, hun welzijn en weg naar herstel zijn voor ons het allerbelangrijkst. We geven ze vragenlijsten op de dag van  aankomst, de dag van vertrek en na drie maanden. Na onze behandeling is er bij veel mensen herstel en is een deel klachtenvrij.

Geen (C)PTSS meer!

“Geweldig geholpen en nu een compleet nieuw en fijn leven! Dankzij deze tot op het bot gemotiveerde en gekwalificeerde helden (Echt iedere medewerker met welke functie dan ook! Dank!) heb ik na een leven vol ellende, pijn en zware ballast nu – jaar later – (nazorg zelf regelen vooraf – zoals netjes staat vermeld in “Algemene voorwaarden” op de site!) – geen (C)PTSS meer!

 

Alles… echt alles was zo ontzettend gericht op wat heeft elke unieke persoon nodig aan (desnoods) unieke (out-of-the-box zelfs) behandeling en dat wordt letterlijk 24/8 (8-daagse opname in mijn geval) gemonitord

Geen (C)PTSS meer!

en waar nodig (bij mij was dat ineens het geval inzake dissociatie) geschakeld om te voorzien in behoefte.

 

Echt grandioos! Veiligheid, verbindend, uitermate deskundig, betrokken, liefdevol begrijpend, oneindig steunend en bevlogen om bijdrage te leveren aan verbetering van levens zijn deels beschrijvend wat een cliënt kan verwachten te zien, voelen en ervaren tijdens behandeling vanuit elke medewerker. Dank!”

Daadwerkelijk aan de slag

“Trauma Centrum Nederland is de beste plek om je trauma’s aan te pakken. Door het programma wat ze aanbieden: psycholoog (EMDR, exposure en nog soms andere manieren en psycho-educatie) psychomotorische therapie, beeldende therapie en lichaamswerk, leer je wat je trauma is en het te verwerken naar een herinnering waar de grote lading af is. Door de vele vormen van therapie en de intensieve behandeling ga je daadwerkelijk aan de slag met je trauma’s. Ik kan zeggen na 3 behandelingen dat ik mijn trauma’s een plek in mijn leven heb gegeven.

 

Je wordt op alle fronten ondersteund in je proces waar je in zit. Of dit nu de psychologen zijn of de verpleging, de hospitality-medewerkers, personeel van de keuken of het personeel dat alles schoonmaakt. Ze staan er allemaal voor je. Je hebt het gevoel dat ondanks dat je je rot voelt, je in de watten wordt gelegd.”

Meer informatie?

Klik dan op onderstaande knop.