Over ons

Met meer dan 100 medewerkers staat Trauma Centrum Nederland klaar om jou met open armen te ontvangen. Bij ons vind je psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, psychomotore therapeuten, beeldende therapeuten en lichaamsgerichte therapeuten.

Ook zijn er dag en nacht verpleegkundigen aanwezig en zorgen onze kookdames en ons hospitalityteam ervoor dat je gezond eet, dat onze prachtige locatie er verzorgd uitziet en dat je je op je gemak en veilig voelt. Iedereen die hier werkt, heeft hart voor onze cliënten.

Waar staan wij voor?

Trauma Centrum Nederland werd opgericht in 2017. Sindsdien is ons historische pand bij Vorden een plek waar mensen hun trauma een plek kunnen geven en stap voor stap hun leven weer oppakken. Met een programma dat bij jou past, verminderen we de posttraumatische stressreactie in een korte tijd. 

Ook betrekken we je naasten bij de behandeling en zijn we gespecialiseerd in de hoofd-lijf-combinatie: wij vinden het belangrijk en noodzakelijk om lichaam en geest tegelijkertijd en gelijkwaardig te behandelen.

“We willen dat mensen zo snel mogelijk hun leven terug hebben, dat hen zoveel mogelijk leed bespaard blijft. Niet alleen voor de cliënt zelf, maar ook voor hun systeem (familie, vrienden, zorgverleners, begeleiders).”

 

Sophie Bouwman, oprichter en mede-eigenaar van Trauma Centrum Nederland

Meer informatie?

Klik dan op onderstaande knop.